Register

User Registration

A+ A A-

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών - "Vacances d' été"

Στη μαθητική ζωή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», "Vacances d’ été" σημαίνει: βόλτες στην αυλή με τα ποδήλατα, δροσιστικές βουτιές στην πισίνα, μυρωδάτες αγριοφράουλες του Χορτιάτη, πύργοι στην αμμουδιά, ημερήσιες εκδρομές στην εξοχή, παιχνίδι με φίλους, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, νεροτσουλήθρες στο νησί των πειρατών, κυνήγι θησαυρού στο μαγευτικό, αιωνόβιο δάσος του «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Σημαίνει όμως και πειράματα φυσικής, δημιουργικά εργαστήρια, ρομποκατασκευές. Ανοίγουμε τις πόρτες των εργαστηρίων και του σπάνιου μουσείου με τις συλλογές του. Στο ζεστό και φιλόξενο θεατράκι μεταμορφωνόμαστε σε… ηθοποιούς που ερμηνεύουν, χορεύουν και τραγουδούν. Θα ταξιδέψουμε σ’ έναν κόσμο ποιητών και συγγραφέων, γεμάτο αγάπη και ευαισθησία!

Και για τους λίγο μεγαλύτερους, προτείνουμε εξορμήσεις σε μαγευτικές τοποθεσίες. 

Στο «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τις "Vacances d’ été" - "Καλοκαιρινές διακοπές", κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα της μαθητικής ζωής, αλλά επιμένουμε στην αξία της άθλησης, της γνώσης και της έρευνας και κάνουμε συμμέτοχο της καθημερινής μας προσπάθειας τους μαθητές μας. Όλοι μαζί, αθλούμαστε, εξερευνούμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε νέες εμπειρίες και ιδέες. Όλοι μαζί καταφέρνουμε το σχολείο μας να γίνει χώρος συνάντησης, άθλησης, διασκέδασης και γνώσης για όλους.

Μην περιμένετε άλλο! Μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με φίλους. Όταν τα παιδιά δουλεύουν μαζί, μπορούν να μοιραστούν ιδέες και να εμπνεύσουν το ένα το άλλο. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Το πρόγραμμα των «Καλοκαιρινών Διακοπών - Vacances d’été» απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών ηλικίας από 5 έως 12 ετών και διοργανώνεται από τους εκπαιδευτές της Ζώνης Δραστηριοτήτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, για τρεις εβδομάδες. Το πρόγραμμα αυτό βοηθάει, αφενός τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ξένοιαστες καλοκαιρινές μέρες με την παρέα τους, αφετέρου διευκολύνει τους γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά τους τις πρωινές ώρες, από τις 07.30΄ έως τις 15.30΄, με δυνατότητα χρήσης των σχολικών λεωφορείων του Κολεγίου.

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στις γραμματείες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο έως τις 31 Μαΐου 2016.

Αίτηση εγγραφής "Vacances d’ été" 

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των «Vacances d’ été» θα δοθούν στους συμμετέχοντες: α) δύο μπλουζάκια και ένα καπέλο, τα οποία θα φοριούνται καθημερινά σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, β) το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, γ) οδηγίες και κανονισμοί λειτουργίας των «Vacances d’ été».

Τέλος, οι υπεύθυνοι συνοδοί θα ενημερώσουν τηλεφωνικά όλους τους γονείς που θα χρησιμοποιήσουν τα σχολικά λεωφορεία για την ακριβή ώρα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες του προγράμματος «Vacances d’ été».

Με εκτίμηση

Βάνα Βενιάδου

Μαρία Σταυροπούλου

Υπεύθυνες του  προγράμματος «Vacances d’ été»

 
 

Πρόσφατες Ανακοινώσεις 2015-16

Logo Delasalle

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Τ.Θ. 6,57010 Πεύκα 
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 633333

Fax: 2310 673348

email: info@delasalle.gr

 

saint paul

 

Ελληνογαλλική Σχολή

"Ο Άγιος Παύλος" 

Χαρ.Τρικούπη 36

Τ.Θ. 185 36 Πειραιάς

Τηλ: 210 45 11 954

Fax: 210 45 37 721

 

email: fec@saintpaul.gr

 

Δημοτικό Σχολείο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Κυβέλης 19

Τ.Θ. 174 56 Άλιμος

Τηλ: 210 99 04 010-3

Fax: 210 99 04 014

 

email: delasalle@saintpaul.gr

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ 

Ανδρέα Κάργα 12-14

Τ.Θ. 841 00 Έρμούπολη

Σύρος

Τηλ: 22810 87713

Fax: 22810 82208

 

email: sgschool@otenet.gr

 

 

 

Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών

Μαρούσι: Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο

Τηλ: 210 8020285

e-mail: info_nipio1@ursulines.gr

e-mail: info_dimotiko@ursulines.gr

 

Ν.Ψυχικό: Γυμνάσιο - Γενικό Λύκειο

Τηλ.: 210 6712 228

e-mail: info_gimnasio@ursulines.gr

e-mail: ecole@ursulines.gr

Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ © 2012 | Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Αριστέα Νάστου | Gavern Framework, 2010-11 GavickPro | All rights reserved.