Register

User Registration

A+ A A-

Σύλλογος Γονέων κ' Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»  εύχεται σε σας και στα παιδιά μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία.
 
Ο Σύλλογός μας, όπως θα γνωρίζετε, λειτουργεί τριάντα και πλέον έτη. 
Σκοπός της ίδρυσης και της λειτουργίας του είναι η στενή συνεργασία με το σχολείο και ο συντονισμός της δράσης των γονέων. Επιπλέον, ο Σύλλογος συμβάλλει στη γενικότερη πρόοδο και ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής της σχολικής κοινότητας, των πνευματικών και καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών των μαθητών και μαθητριών, στηρίζει και συμπαραστέκεται στους μαθητές και τις μαθήτριες, σε περίπτωση ανάγκης, και συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης και άλλες δραστηριότητες, όπως καθορίζει το καταστατικό του Συλλόγου. Προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, προς όφελος των παιδιών, χρειαζόμαστε και τη δική σας ενεργό συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια. Είναι βέβαιο ότι οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, αισιοδοξούμε, όμως, ότι με την καλή συνεργασία όλων των μελών  της σχολικής κοινότητας (γονείς και κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και μαθητές) μπορούμε να ξεπεράσουμε μέρος των δυσκολιών.
 
Εμείς, το διοικητικό συμβούλιο, έχουμε εκλεγεί στις αρχαιρεσίες, που διεξήχθησαν στις 3/12/2018. Πιστεύουμε ότι οι συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας επιτάσσουν τη σύμπνοια μεταξύ των γονέων, την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των μαθητών μας, ώστε να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους. Εξάλλου, η καλή συνεργασία όλων μας με τη διοίκηση, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του σχολείου μας, αποτελεί ένα ισχυρό στήριγμα, για να αισθανθούμε και εμείς χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην αποστολή που έχουμε αναλάβει.
 
Έχουμε ζήλο και διάθεση να ανταποκριθούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, στα καθήκοντά μας, πάντα με σεβασμό στο σχολείο μας, τους μαθητές και τους γονείς και πάντα πρόθυμοι να αναλάβουμε δράσεις και πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο των σύγχρονων τεχνολογιών και μέσων  επικοινωνίας.
 
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας ενεργά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Συλλόγου μας.
 
Θα μας βρείτε και στο Facebook (Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου-Λυκείου Κολεγίου Δελασάλ) όπου θα διαβάζετε τα νέα μας και τις δράσεις μας.
Καλή σχολική Χρονιά!
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Πρόεδρος: Δημήτριος Λακασάς
Αντιπρόεδρος:  Δημήτριος Μπουφίδης
Γενική γραμματέας: Ευγενία Φαρλαλή
Οικονομικός επόπτης: Χαρης Καρακίδης
Μέλος: Κυριάκος Χατζηστεφάνου
Μέλος: Ελισάβετ Καλίγκα
Μέλος: Ιλιάδα Κούτλα

 

Logo Delasalle

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Τ.Θ. 6,57010 Πεύκα 
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 633333

Fax: 2310 673348

email: info@delasalle.gr

 

saint paul

 

Ελληνογαλλική Σχολή

"Ο Άγιος Παύλος" 

Χαρ.Τρικούπη 36

Τ.Θ. 185 36 Πειραιάς

Τηλ: 210 45 11 954

Fax: 210 45 37 721

 

email: fec@saintpaul.gr

 

Δημοτικό Σχολείο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Κυβέλης 19

Τ.Θ. 174 56 Άλιμος

Τηλ: 210 99 04 010-3

Fax: 210 99 04 014

 

email: delasalle@saintpaul.gr

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ 

Ανδρέα Κάργα 12-14

Τ.Θ. 841 00 Έρμούπολη

Σύρος

Τηλ: 22810 87713

Fax: 22810 82208

 

email: sgschool@otenet.gr

 

 

 

Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών

Μαρούσι: Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο

Τηλ: 210 8020285

e-mail: info_nipio1@ursulines.gr

e-mail: info_dimotiko@ursulines.gr

 

Ν.Ψυχικό: Γυμνάσιο - Γενικό Λύκειο

Τηλ.: 210 6712 228

e-mail: info_gimnasio@ursulines.gr

e-mail: ecole@ursulines.gr

Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ © 2012 | Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Αριστέα Νάστου | Gavern Framework, 2010-11 GavickPro | All rights reserved.