Register

User Registration

A+ A A-

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
(Privacy Policy)
 
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτή την Πολιτική Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, σε συμμόρφωση με τους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 2016/679 της Ε.Ε. και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. 
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τηρούνται με ασφάλεια και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, παρά μόνον στο πλαίσιο (α) των νόμιμων δραστηριοτήτων του Σχολείου και (β) συμμόρφωσης με νομική υποχρέωση. 
Για κάθε ερώτηση ή απορία σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Τάσο Παπαϊωάννου (τηλ. 2310673252 | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
 
Α. Μαθητές

1. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
Τα δεδομένα των μαθητών και των γονέων/κηδεμόνων τους συλλέγονται μέσω της Αίτησης εγγραφής που συμπληρώνεται από τον γονέα/κηδεμόνα και περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

Α) Στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας

  1. α) Στοιχεία ταυτότητας
  2. β) Στοιχεία επικοινωνίας
  3. γ) Στοιχεία κίνησης 
 
Β) Εκπαιδευτικά στοιχεία
  1. α) Στοιχεία για την προηγούμενη φοίτηση του μαθητή
  2. β) Στοιχεία που περιλαμβάνονται στο σύστημα My School του Υπουργείου Παιδείας και η επεξεργασία τους είναι υποχρεωτική εκ του νόμου 
 
Γ) Λογιστικά στοιχεία
  1. α) Φορολογικά στοιχεία για τη χρέωση
  2. β) Στοιχεία παρεχομένων υπηρεσιών
  3. γ) Στοιχεία που είναι απαραίτητα για την προσφορά πρόσθετων παροχών
 
Δ) Στοιχεία φυσικής κατάστασης και προσωπικότητας
  1. α) Στοιχεία ιατρικής φύσεως (προαιρετικά)
  2. β) Στοιχεία ψυχολογικής φύσεως (προαιρετικά)
 
2. Διαδικασία συλλογής προσωπικών δεδομένων
Τα ανωτέρω στοιχεία δηλώνονται από τον γονέα/κηδεμόνα. Με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης πρέπει να προσκομίζονται και τα συναφή επίσημα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται η ορθότητα των δηλωθέντων στοιχείων, εφόσον αυτά δεν προκύπτουν αυτόματα μέσω του συστήματος My School. Απλά αντίγραφα των προσκομιζομένων εγγράφων επισυνάπτονται στην αίτηση εγγραφής. 
Τα στοιχεία φυσικής κατάστασης και προσωπικότητας δηλώνονται σε χωριστό ειδικό έντυπο. 
Η αίτηση εγγραφής κατατίθεται στη Γραμματεία της Σχολής. 
 
Στη συνέχεια, τα στοιχεία: 
  1. α) εισάγονται στο ηλεκτρονικό σύστημα του Σχολείου 
  2. β) δημιουργείται ο Φάκελος Μαθητή με τα φυσικά σχετικά έγγραφα. 
 
3. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων & δικαιώματα χρήσης
Δικαίωμα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των μαθητών έχουν τα παρακάτω πρόσωπα ή τμήματα του Σχολείου υπό τις αντίστοιχες προϋποθέσεις:
 
Α) Γραμματεία
Οι φυσικοί φάκελοι μαθητών τηρούνται στη Γραμματεία σε φωριαμούς που κλειδώνουν. 
Η Γραμματεία έχει πλήρη ηλεκτρονική πρόσβαση στα εξής στοιχεία:
  1. - Στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας
  2. - Εκπαιδευτικά στοιχεία
  3. - Λογιστικά στοιχεία 
 
Β) Λογιστήριο
Το Λογιστήριο έχει ηλεκτρονική πρόσβαση στα εξής στοιχεία:
  1. - Στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας
  2. - Στοιχεία για τις παρεχόμενες υπηρεσίες
  3. - Στοιχεία πρόσθετων παροχών 
 
Το Λογιστήριο τηρεί μόνο τους φυσικούς φακέλους για τη χρέωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την ενημέρωση των υπόχρεων προς πληρωμή. 
Η ενημέρωση των υποχρέων γίνεται ηλεκτρονικά και με αποστολή σχετικού ενημερωτικού σημειώματος, το οποίο παραδίδεται στον μαθητή. 
Το Λογιστήριο τηρεί και κάθε άλλο στοιχείο που υποβάλλεται από τη φορολογική νομοθεσία. 
 
Γ) Γραφείο κίνησης
Το Γραφείο κίνησης τηρεί τα στοιχεία για την παραλαβή και παράδοση των μαθητών, καθώς και αρμόδιων για αυτά προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος που έχουν δηλωθεί από τον γονέα/κηδεμόνα. 
Ηλεκτρονική πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στα Στοιχεία Κίνησης. 
Οι σχετικοί κατάλογοι παραδίδονται από το Γραφείο Κίνησης στους συνοδούς των σχολικών λεωφορείων, οι οποίοι υποχρεούνται να τους τηρούν με ασφάλεια και να τους επιστρέφουν στο τέλος του σχολικού έτους στο Γραφείο Κίνησης, χωρίς να κρατούν αντίγραφο. 
 
Δ) Γενικός Διευθυντής
Ο Γενικός Διευθυντής έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του ηλεκτρονικού συστήματος και στους φυσικούς φακέλους. 
 
Ε) Διευθυντής Μονάδος
Ο Διευθυντής κάθε εκπαιδευτικής μονάδας έχει πλήρη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα και στους φυσικούς φακέλους για όλα τα δεδομένα που αφορούν τους μαθητές που φοιτούν στη Μονάδα του. 
Στο Γραφείο του Διευθυντή μονάδος φυλάσσονται το Μαθητολόγιο και τα Βιβλία που εκ του νόμου υποχρεούται να συμπληρώνει και να τηρεί ο Διευθυντής Μονάδος. Τα βιβλία φυλάσσονται σε φωριαμούς που κλειδώνουν. 
 
Στ) Εκπαιδευτικό προσωπικό
Το Εκπαιδευτικό προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση στο Μαθητολόγιο και τα εκ του νόμου τηρούμενα Βιβλία. 
Ο Υπεύθυνος καθηγητής κάθε τάξης έχει επίσης πρόσβαση στα Στοιχεία φυσικής κατάστασης και προσωπικότητας για τους μαθητές της τάξης του. 
 
Ζ) Σχολίατρος
Ο Σχολίατρος τηρεί ιατρικό φάκελο για κάθε μαθητή, ο οποίος φυλάσσεται στον χώρο του ιατρείου του Σχολείου. 
Στα στοιχεία αυτά μπορεί να έχουν πρόσβαση ο Γενικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Μονάδος και ο Υπεύθυνος καθηγητής κάθε τάξης για τους μαθητές που υπάγονται στην αρμοδιότητά τους. 
Οι φάκελοι τηρούνται σε φωριαμούς που κλειδώνουν.
 
Η) Σχολικός ψυχολόγος
Ο Σχολικός ψυχολόγος τηρεί φάκελο για κάθε μαθητή για τον οποίο έχει παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ο οποίος φυλάσσεται στον χώρο του γραφείου του σχολικού ψυχολόγου εντός του Σχολείου. 
Στα στοιχεία αυτά μπορεί να έχουν πρόσβαση ο Γενικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Μονάδος, ο Υπεύθυνος καθηγητής κάθε τάξης, καθώς και ο Σχολίατρος, εφόσον απαιτείται,  για τους μαθητές που υπάγονται στην αρμοδιότητά τους.
Οι φάκελοι τηρούνται σε φωριαμούς που κλειδώνουν. 
 
4. Πρόσβαση γονέων/κηδεμόνων και μαθητών 
Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα στοιχεία των ανήλικων παιδιών τους. 
 
Έχουν, επίσης, όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται στο Κεφάλαιο ΙΙΙ του ΓΚΠΔ. 
 
Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Γραμματείας στην οποία πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως όλα τα σχετικά αιτήματα. 
 
Πληροφορίες για την πρόοδο των ανήλικων παιδιών τους μπορούν, επίσης, να παρέχονται στους γονείς/κηδεμόνες από τον Γενικό Διευθυντή, τον Διευθυντή Μονάδος και τους καθηγητές κάθε τάξης. Περισσότερες πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση της υγείας και την ψυχολογική κατάσταση των ανήλικων παιδιών τους μπορούν να πληροφορούνται οι γονείς/κηδεμόνες από τον Σχολίατρο ή τον Σχολικό Ψυχολόγο, αντίστοιχα. 
 
Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων, η επικοινωνία και η άσκηση των αντίστοιχων δικαιωμάτων γίνεται μόνο μέσω του γονέα που έχει λάβει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια του τέκνου. Για τον λόγο αυτόν, ο γονέας οφείλει να προσκομίσει στη Γραμματεία επικυρωμένο αντίγραφο της δικαστικής απόφασης. 
 
Εφόσον την υποχρέωση καταβολής των διδάκτρων έχει ο γονέας που δεν έχει την επιμέλεια του τέκνου ή άλλο πρόσωπο που έχει δηλωθεί από τους γονείς, τα πρόσωπα αυτά έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα λογιστικά στοιχεία που αφορούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του Σχολείου. Πληροφορίες για την πρόοδο του ανήλικου παιδιού του μπορεί να λάβει και ο γονέας που δεν έχει την επιμέλεια του τέκνου ως ασκών τη γονική μέριμνα σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, εκτός αν του έχει αφαιρεθεί και η γονική επιμέλεια με δικαστική απόφαση ή αν το Σχολείο, με απόφαση του Γενικού Διευθυντή, κρίνει ότι η άρνηση ενημέρωσης του γονέα αυτού επιβάλλεται προς το συμφέρον του παιδιού. 
 
Αν ο μαθητής είναι ενήλικας, το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης και τα λοιπά προβλεπόμενα από τον ΓΚΠΔ δικαιώματα ασκούνται μόνο από αυτόν. Το Σχολείο διατηρεί, όμως, το δικαίωμα να ενημερώσει τους γονείς/κηδεμόνες του για κάθε ζήτημα που αφορά τον μαθητή, εφόσον, με απόφαση του Γενικού Διευθυντή, κρίνει ότι αυτό είναι προς όφελος του μαθητή. Στην περίπτωση αυτή, το Σχολείο έχει τη δυνατότητα να μην ενημερώσει για αυτό τον μαθητή, αν με απόφαση του Γενικού Διευθυντή, η οποία λαμβάνεται μετά από διαβούλευση με τον Σχολίατρο ή τον Σχολικό ψυχολόγο, κρίνει ότι αυτό επιβάλλεται από το συμφέρον του μαθητή. 
 
5. Διαβίβαση σε τρίτους
Τα δεδομένα των μαθητών δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, παρά μόνον αν αυτό επιβάλλεται από τον νόμο ή γίνεται στο πλαίσιο της παροχής των νομίμων υπηρεσιών του Σχολείου για τις οποίες οι γονείς/κηδεμόνες έχουν εκ των προτέρων ενημερωθεί και, όπου απαιτείται, έχουν παράσχει τη συγκατάθεσή τους. Η συγκατάθεση δεν είναι απαραίτητη, όταν η διαβίβαση επιβάλλεται από τον νόμο ή γίνεται στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών του Σχολείου. 
 
Β. Εκπαιδευτικό & Διοικητικό προσωπικό 

1. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
Το Σχολείο τηρεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για:
  1. - Το Εκπαιδευτικό προσωπικό
  2. - Το Διοικητικό προσωπικό
  3. - Τους υποψηφίους προς εργασία 
 
Τα στοιχεία που συλλέγονται και τηρούνται προβλέπονται από την εργατική νομοθεσία. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την καταβολή του μισθού και των τυχόν επιδομάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του εργαζομένου. 
 
Για κάθε εργαζόμενο τηρείται φάκελος αξιολόγησης. 
 
Όσον αφορά τους υποψήφιους προς εργασία, τηρούνται βιογραφικά σημειώματα και τυχόν αξιολόγηση του υποψηφίου, μετά από συνέντευξη. 
 
Τηρούνται, επίσης, στοιχεία που αναφέρονται στην υγεία των εργαζομένων για τον σκοπό της παροχής αναρρωτικής άδειας ή ειδικών επιδομάτων. Οι σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις τηρούνται από τον Ιατρό Εργασίας. 
 
Εφόσον για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων είναι υποχρεωτική από τον νόμο η τήρηση αντιγράφου ποινικού μητρώου, το αντίγραφο προσκομίζει ο ίδιος ο εργαζόμενος. 
 
2. Διαδικασία συλλογής προσωπικών δεδομένων 
Τα δεδομένα του Προσωπικού κατατίθενται από τον ίδιο τον εργαζόμενο, κατά την πρόσληψή του, στη Γραμματεία. Ο εργαζόμενος συμπληρώνει στο σχετικό έντυπο τα στοιχεία του, όπως προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία. Με τη συμπλήρωση του εντύπου πρέπει να προσκομίζονται και τα συναφή επίσημα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται η ορθότητα των δηλωθέντων στοιχείων. 
 
Στη συνέχεια, τα στοιχεία: 
  1. α) εισάγονται στο ηλεκτρονικό σύστημα του Σχολείου 
  2. β) δημιουργείται ο Φάκελος Εργαζομένου με τα φυσικά σχετικά έγγραφα
  3. γ) καταχωρίζονται στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας. 
 
3. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων & δικαιώματα χρήσης
Δικαίωμα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων προσωπικού έχουν τα παρακάτω πρόσωπα ή τμήματα του Σχολείου υπό τις αντίστοιχες προϋποθέσεις:
 
Α) Γραμματεία
Οι φυσικοί φάκελοι του προσωπικού τηρούνται στη Γραμματεία σε φωριαμούς που κλειδώνουν. 
Η Γραμματεία έχει πλήρη ηλεκτρονική πρόσβαση στα στοιχεία του προσωπικού, πλην των στοιχείων που αφορούν την υγεία, το ποινικό μητρώο και την αξιολόγηση του προσωπικού. 
 
Β) Λογιστήριο
Το Λογιστήριο έχει ηλεκτρονική πρόσβαση μόνο σε όσα στοιχεία του προσωπικού απαιτούνται για την καταβολή των μισθών και επιδομάτων. 
 
Για τον υπολογισμό επιδομάτων ή παροχών που συνδέονται με τη φυσική κατάσταση ή την κατάσταση της υγείας του εργαζόμενου, δεν διαβιβάζονται στο Λογιστήριο οι σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις παρά μόνον σχετική έγκριση από τον Ιατρό εργασίας ή τον Γενικό Διευθυντή. 
 
Το Λογιστήριο τηρεί σε φωριαμούς που κλειδώνουν φυσικούς φακέλους για την καταβολή των μισθών και επιδομάτων στο προσωπικό και τη σχετική ενημέρωσή του. 
 
Το Λογιστήριο τηρεί και κάθε άλλο στοιχείο που επιβάλλεται από τη φορολογική και εργατική νομοθεσία. 
 
Γ) Γενικός Διευθυντής 
Ο Γενικός Διευθυντής έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του ηλεκτρονικού συστήματος και στους φυσικούς φακέλους που αφορούν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό. 
 
Ο Γενικός Διευθυντής τηρεί σε φωριαμούς που κλειδώνουν τους φακέλους αξιολόγησης του προσωπικού και το Αρχείο των υποψηφίων προς εργασία. 
 
Δ) Διευθυντής Μονάδος
Ο Διευθυντής κάθε εκπαιδευτικής μονάδας έχει πλήρη πρόσβαση στους φακέλους αξιολόγησης των μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού που ανήκει στην αρμοδιότητά του. 
 
Ε) Ιατρός εργασίας
Ο Ιατρός Εργασίας τηρεί ιατρικό φάκελο για κάθε εργαζόμενο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο οποίος φυλάσσεται στον χώρο του ιατρείου εργασίας. 
 
Στα στοιχεία αυτά μπορεί να έχει πρόσβαση μόνον ο Γενικός Διευθυντής. 
Οι φάκελοι τηρούνται σε φωριαμούς που κλειδώνουν.
 
4. Πρόσβαση στα δεδομένα των εργαζομένων
Οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν.  
 
Έχουν, επίσης, όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται στο Κεφάλαιο ΙΙΙ του ΓΚΠΔ. 
 
Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Γραμματείας, στην οποία πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως όλα τα σχετικά αιτήματα.
 
Τα δεδομένα των εργαζομένων δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, παρά μόνο αν αυτό επιβάλλεται από τον νόμο, ιδίως στο πλαίσιο της ισχύουσας εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας, ή για την εξυπηρέτηση των αναγκών των νόμιμων δραστηριοτήτων του Σχολείου, για τις οποίες οι εργαζόμενοι έχουν εκ των προτέρων ενημερωθεί. 
 
Γ. Επεξεργασία για ειδικούς σκοπούς 

1. Φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων 
Στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών, το Σχολείο οργανώνει εκδηλώσεις εκπαιδευτικού, πολιτιστικού, ενημερωτικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν, εκτός των μαθητών και του προσωπικού, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών ή πρόσωπα εκτός σχολείου, κατόπιν ειδικής ή γενικής πρόσκλησης και με την έγκριση του Σχολείου. 
 
Οι εκδηλώσεις αυτές δύνανται να φωτογραφηθούν/βιντεοσκοπηθούν και να δημοσιοποιηθούν με διάφορους τρόπους, περιλαμβανομένης της ανάρτησης στον ιστότοπο του Σχολείου, και σε άλλα μέσα, περιλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους αντίστοιχους λογαριασμούς του Σχολείου και μόνον σε αυτούς, για λόγους αναμνηστικούς, ιστορικούς, εκπαιδευτικούς, τεκμηρίωσης, ενημέρωσης ή διαφήμισης. 
 
Για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους ανωτέρω σκοπούς, οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν σε ειδικό έντυπο ή, εφόσον η σχετική ενημέρωση/πρόσκληση αποστέλλεται ηλεκτρονικά, με ηλεκτρονικό τρόπο, αν αποδέχονται ή δεν αποδέχονται τη φωτογράφιση/βιντεοσκόπησή τους. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν ούτε αρνητικά ούτε θετικά, η συμμετοχή τους στην εκδήλωση τεκμαίρεται ως αποδοχή της επεξεργασίας. 
 
Σε περίπτωση που απαντήσουν αρνητικά, εφόσον το πρόσωπό τους εμφανίζεται στις σχετικές εικόνες, θα γίνεται θόλωση του προσώπου. 
 
2. Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης
Το Σχολείο έχει εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και αγαθών από φθορές και παράνομες ενέργειες. 
 
Το κύκλωμα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις κατευθυντήριες γραμμές της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 
 
Οι κάμερες δεν είναι εγκατεστημένες εντός των αιθουσών διδασκαλίας ούτε σε χώρους εργασίας του προσωπικού, παρά μόνον σε κοινόχρηστους χώρους, σε αποθηκευτικούς χώρους, στον χώρο του ταμείου και στους περιμετρικούς χώρους του Σχολείου, χωρίς να λαμβάνουν εικόνα από τον γύρω δημόσιο χώρο. 
Υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες πριν από την είσοδο στους χώρους επιτήρησης. 
 
Το κύκλωμα δεν λειτουργεί κατά τις ώρες της εκπαιδευτικής λειτουργίας του Σχολείου και όσο υπάρχουν μαθητές στον χώρο του Σχολείου. 
 
Οι οθόνες παρακολούθησης ευρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο και σε αυτές έχουν πρόσβαση μόνο οι αρμόδιοι υπάλληλοι και ο Γενικός Διευθυντής. 
 
Οι κάμερες δεν καταγράφουν ήχο.
 
Ο χρόνος τήρησης του υλικού λήψης είναι 15 ημέρες και μετά το υλικό καταστρέφεται. Σε περίπτωση συμβάντος, το σχετικό υλικό τηρείται σε χωριστό φωριαμό που κλειδώνει και διαβιβάζεται στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. 
 
Πρόσβαση στο υλικό που έχει καταγραφεί, για όσο χρόνο τηρείται,  έχουν τα πρόσωπα που απεικονίζονται και τρίτα πρόσωπα που τεκμηριώνουν υπέρτερο έννομο συμφέρον, κατόπιν γραπτής αιτήσεώς τους. Το σχετικό αίτημα αξιολογείται από τον Γενικό Διευθυντή, ο οποίος έχει δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση, εφόσον κρίνει ότι δεν υφίσταται υπέρτερο έννομο συμφέρον του τρίτου προσώπου ή ότι η πρόσβαση του προσώπου που απεικονίζεται είναι δυνατόν να παρεμποδίσει την εξέταση συμβάντος. 
 
Δ. Γενικές δεσμεύσεις 

1. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κάθε κατηγορίας τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό της επεξεργασίας. 
 
2. Τα μέλη της Διοίκησης, του Εκπαιδευτικού Προσωπικού και του Διοικητικού Προσωπικού, καθώς και οι εξωτερικοί συνεργάτες του Σχολείου δεσμεύονται από υποχρέωση εχεμύθειας για τα προσωπικά δεδομένα των οποίων λαμβάνουν γνώση, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Έχουν όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον ΓΚΠΔ, καθώς και πειθαρχικές ευθύνες έναντι της Διοίκησης του Σχολείου. 
 

Logo Delasalle

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Τ.Θ. 6,57010 Πεύκα 
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 673252

Fax: 2310 673348

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

saint paul

 

Ελληνογαλλική Σχολή

"Ο Άγιος Παύλος" 

Χαρ.Τρικούπη 36

Τ.Θ. 185 36 Πειραιάς

Τηλ: 210 45 11 954

Fax: 210 45 37 721

 

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοτικό Σχολείο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Κυβέλης 19

Τ.Θ. 174 56 Άλιμος

Τηλ: 210 99 04 010-3

Fax: 210 99 04 014

 

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ 

Ανδρέα Κάργα 12-14

Τ.Θ. 841 00 Έρμούπολη

Σύρος

Τηλ: 22810 87713

Fax: 22810 82208

 

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ © 2012 | Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Αριστέα Νάστου | Gavern Framework, 2010-11 GavickPro | All rights reserved.