Register

User Registration

A+ A A-

ΔΕΛΑΣΑΛ Running Team - 18ος Διεθνής Μαραθώνιος

Αγαπητά μέλη της οικογένειας «ΔΕΛΑΣΑΛ»,
 
Σύσσωμη η οικογένειά μας, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό, γονείς, μαθητές, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου, τρέχουμε φέτος, ως ΔΕΛΑΣΑΛ Running Team, στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στις 21 Απριλίου 2024, για έναν ιδιαίτερο σκοπό: την ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών αλληλεγγύης του Κολεγίου μας. 
 
  1. 1. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Όσοι ενήλικοι φίλοι του σχολείου μας θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού και, παράλληλα, να συμπράξουν στην αλυσίδα προσφοράς υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών Αλληλεγγύης του σχολείου μας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον Μαραθώνιο Δρόμο. Η διαδρομή ξεκινάει από την κεντρική πλατεία της Πέλλας (πεζόδρομος), μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου και καταλήγει στην παραλία Θεσσαλονίκης – στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 , το οποίο θα καταβληθεί στη Γραμματεία του Δημοτικού μας, και συγκεκριμένα στην κ. Μαρία Βουτριά. Ένα μέρος από το ποσό θα επιστραφεί από την οργανωτική επιτροπή του Μαραθώνιου στο Ταμείο Υποτροφιών Αλληλεγγύης του σχολείου μας. Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα θα παραλάβει τον σχετικό εξοπλισμό, που παρέχει η οργάνωση, από τις γραμματείες του σχολείου.  
 
  1. 2. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ
Όσοι ενήλικοι φίλοι του σχολείου μας θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού και, παράλληλα, να συμπράξουν στην αλυσίδα προσφοράς υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών Αλληλεγγύης του σχολείου μας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. ή 10.000μ. Η διαδρομή των 5.000μ. ξεκινάει από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και καταλήγει, μέσω της οδού Τσιμισκή και Λεωφόρου Νίκης, στον Λευκό Πύργο και η διαδρομή των 10.000μ. από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, για να καταλήξει στο ίδιο σημείο. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 €, το οποίο θα καταβληθεί στη Γραμματεία του Δημοτικού μας, και συγκεκριμένα στην κ. Μαρία Βουτριά. Ένα μέρος από το ποσό θα επιστραφεί από την οργανωτική επιτροπή του Μαραθώνιου στο Ταμείο Υποτροφιών Αλληλεγγύης του σχολείου μας. Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα θα παραλάβει τον σχετικό εξοπλισμό, που παρέχει η οργάνωση, από τις γραμματείες του σχολείου.  
 
3. Με την ίδια διαδικασία, οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου/Λυκείου μπορούν να συμμετάσχουν στον δρόμο των 5.000μ. ή 10.000μ. ως μέλη της ομάδας ΔΕΛΑΣΑΛ Running Team, με κόστος συμμετοχής 20 , αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συμμετοχή τους, να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Οι μαθητές κάτω των 12 ετών δεν μπορούν να τρέξουν ως μέλη της ομάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου
 
Η συμμετοχή του αθλητή θεωρείται έγκυρη τόσο με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε παρακάτω όσο και με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στη Γραμματείου του Δημοτικού.
 
Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Συστήνεται στους συμμετέχοντες δρομείς να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο. Από τους διοργανωτές ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή / αθλήτρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. 
 
Για την καλύτερη προετοιμασία των μελών της ομάδας, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Κολεγίου μας θα προσφέρει δωρεάν προπονήσεις, μία φορά την εβδομάδα, σε μέρα και ώρα που θα ορίσει η Αρχηγός της Ομάδας μας, κ. Μαρία Σταυροπούλου, μετά το τέλος των εγγραφών.
Ας σχηματίσουμε μια μεγάλη αλυσίδα κι ας τρέξουμε όλοι «Μαζί κι από Κοινού», για να προσφέρουμε σε περισσότερα παιδιά τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Γιατί στο σχολείο μας «Παιδεία δεν είναι μόνο η Εκπαίδευση».
 
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τις παρακάτω ηλεκτρονικές φόρμες συμμετοχής, τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας (εάν και εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν και αυτά) με τα απαιτούμενα στοιχεία μέχρι τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, για να παραδοθούν εγκαίρως οι καταστάσεις με τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.
 

Φόρμα Συμμετοχής Ενηλίκων: https://forms.gle/Np6MGk17KxWGQ7gh9

 

Φόρμα Συμμετοχής Μαθητών άνω των 12 ετών: https://forms.gle/kQhQdbRBkoEccAS77

 
Σας περιμένουμε όλους, εσάς και τους φίλους σας, για να στηρίξουμε την ιδιαίτερη αυτή γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού της πόλης μας. 
Με εκτίμηση
Από τη Γενική Διεύθυνση
Τα Τμήματα Φυσικής Αγωγής
και την εθελοντική ομάδα «Μαζί κι από Κοινού»
του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
 
 

Logo Delasalle

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Τ.Θ. 6,57010 Πεύκα 
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 633333

Fax: 2310 673348

email: info@delasalle.gr

 

saint paul

 

Ελληνογαλλική Σχολή

"Ο Άγιος Παύλος" 

Χαρ.Τρικούπη 36

Τ.Θ. 185 36 Πειραιάς

Τηλ: 210 45 11 954

Fax: 210 45 37 721

 

email: fec@saintpaul.gr

 

Δημοτικό Σχολείο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Κυβέλης 19

Τ.Θ. 174 56 Άλιμος

Τηλ: 210 99 04 010-3

Fax: 210 99 04 014

 

email: delasalle@saintpaul.gr

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ 

Ανδρέα Κάργα 12-14

Τ.Θ. 841 00 Έρμούπολη

Σύρος

Τηλ: 22810 87713

Fax: 22810 82208

 

email: sgschool@otenet.gr

 

 

 

Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών

Μαρούσι: Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο

Τηλ: 210 8020285

e-mail: info_nipio1@ursulines.gr

e-mail: info_dimotiko@ursulines.gr

 

Ν.Ψυχικό: Γυμνάσιο - Γενικό Λύκειο

Τηλ.: 210 6712 228

e-mail: info_gimnasio@ursulines.gr

e-mail: ecole@ursulines.gr

Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ © 2012 | Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Αριστέα Νάστου | Gavern Framework, 2010-11 GavickPro | All rights reserved.