Tout-en-un : le 14 juillet, les J.O. et les J.O.P. 2024

Tout-en-un : le 14 juillet, les J.O. et les J.O.P. 2024

Με αφορμή την Εθνική Γιορτή της Γαλλίας, την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, M. Jean-Luc LAVAUD, παρέθεσε δεξίωση στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 
 
Ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου μας, κ. Ι. Παπαδόπουλος, και καθηγήτριες του Τμήματος Γαλλικών Σπουδών έδωσαν το “παρών” σε αυτή την υπέροχη γαλλική βραδιά – αφιέρωμα στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στην «Πόλη του Φωτός».
 
Τα μάτια όλων μας είναι στραμμένα στην 33η Ολυμπιάδα και στους 101 αθλητές της ελληνικής αποστολής, στους οποίους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία ! 
 
Vive le 14 juillet !
ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ
 
 

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.