«Το Ταξίδι της Τροφής»

«Το Ταξίδι της Τροφής»

Την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, η Γ΄ Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχε στο εργαστήρι ευαισθητοποίησης «Το Ταξίδι της Τροφής» από τον οργανισμό «Μπορούμε» που στοχεύει στην προώθηση υγιεινών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών και στη μείωση της σπατάλης τροφίμων σε λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας που υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU και το «Μπορούμε» που συμμετέχει ως εταίρος υλοποίησης παρεμβάσεων στα σχολεία και τις τοπικές κοινότητες.

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.