Τα Προνήπια επιλέγουν την Ειρήνη!

Τα Προνήπια επιλέγουν την Ειρήνη!

Με αφορμή τις Διεθνείς Λασαλιανές Ημέρες για την Ειρήνη, συζητήσαμε για την ειρήνη. Αναφερθήκαμε στο σύμβολό της και έπειτα, φανταστήκαμε τι άρωμα, τι μορφή, τι ήχο, τι γεύση και τι συναίσθημα θα μπορούσε να έχει η ειρήνη. Τι είναι ειρήνη σε σχέση με τον εαυτό μας, την οικογένεια, το σχολείο, τον κόσμο;

Αποφασίσαμε και φτιάξαμε το σήμα της ειρήνης σε μεγάλο χαρτόνι, με χαρτοταινία, νερομπογιές και χαρτί γκοφρέ. Πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε το σήμα της ειρήνης, χρησιμοποιώντας χαρτοταινία; Τι αποτέλεσμα υποθέτουμε ότι θα έχουμε; Τέλος, το κρεμάσαμε στον πίνακα της τάξης μας, για να μας θυμίζει την αξία της ειρήνης!

Προνήπια 1 & 2

ΔΕΛΑΣΑΛ  ΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.