Στο πλευρό της Γ’ Λυκείου

Στο πλευρό της Γ’ Λυκείου

 

23 λεπτά την ημέρα σωματικής άσκησης είναι αρκετά για τους μαθητές όπως και για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να διαφυλάξει την σωματική του υγεία και να εξασφαλίσει ψυχική χαλάρωση και τόνωση.

Τέτοιες και πολλές ακόμη πρακτικές συμβουλές έδωσε στους μαθητές της Γ’ Λυκείου ο κ. Ιωάννης Τσαλαβούτας, υδροθεραπευτής, απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών, με σπουδές ψυχολογίας στο Deree College και κινησιολογίας στο McGill University.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ευχαριστεί θερμά τον κ. Τσαλαβούτα που ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου με στόχο να συμβάλλει στην υλοποίηση του προγράμματος στήριξης και ενθάρρυνσης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στη διάρκεια της σκληρής τους προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.