Parcours αξιών στη Φυσική Αγωγή: Συνεργασία, αδελφοσύνη, αγάπη, σεβασμός και δημιουργικότητα

Parcours αξιών στη Φυσική Αγωγή: Συνεργασία, αδελφοσύνη, αγάπη, σεβασμός και δημιουργικότητα

Οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Δημοτικού, στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, χωρίστηκαν σε ομάδες, με σκοπό να μάθουν να συνεργάζονται με τους συμμαθητές τους, να σέβονται τη γνώμη τους και να βοηθούν ο ένας τον άλλο. 

Κάθε ομάδα είχε στη διάθεση της διαφορετικά όργανα γυμναστικής, όπως στεφάνια, κορδέλες, μπαλάκια του τένις, κορδέλες ρυθμικής γυμναστικής, σχοινάκια, κώνους και, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των μελών της, δημιούργησε τα δικά της ξεχωριστά παιχνίδια!

Στο τέλος του μαθήματος, όλοι μαζί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, μόνο όταν υπάρχει  συνεργασία, σεβασμός και αγάπη, η ομάδα επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.