Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου στα Ιωάννινα

Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου στα Ιωάννινα

Μια εξαιρετική τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα, με εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και αναζωογονητικό χαρακτήρα, πραγματοποίησε η Α΄ Λυκείου του Κολεγίου μας, στις 12/4/22 έως και τις 14/4/22, μετά από μία διετία «αδράνειας» και αποχής από ανάλογες εξορμήσεις και δράσεις, λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας.
Οι μαθητές, μέσα σε ένα τριήμερο, πήραν μία γεύση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων! Περιηγήθηκαν στο Κάστρο και στα σοκάκια της παλιάς πόλης, στο νησάκι της κυρά-Φροσύνης και στο σπίτι του Αλή-Πασά και απόλαυσαν ένα συναρπαστικό τρίωρο δράσης στον ποταμό Βοϊδομάτη. Ξεναγήθηκαν, ακόμα, στο σπήλαιο του Περάματος και επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και ενθουσιασμό, έτοιμοι να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.
Η άρτια οργάνωση, η άψογη συνεργασία, οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, αλλά, κυρίως, η καλή διάθεση συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδρομής!
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και καλή Ανάσταση!
ΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.