Νέος πρωτότυπος διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) «Πυθαγόρας»

Νέος πρωτότυπος διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) «Πυθαγόρας»

ΔΕΛΑΣΑΛ
Το Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετέχουν, ως εξεταστικά κέντρα, στον νέο πρωτότυπο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) «Πυθαγόρας», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου, 15 Φεβρουαρίου 2020, από τις 9.30 έως τις 11.00.
Παρακάτω, παραθέτουμε οδηγίες προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό:
– Οι μαθητές συγκεντρώνονται στο προαύλιο του Δημοτικού του Κολεγίου μισή ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού, όπου και γίνεται μία μικρή ενημέρωση για τον διαγωνισμό.
– Η διάρκεια της εξέτασης είναι ακριβώς μιάμιση ώρα και ο χρόνος υπολογίζεται μετά τις αρχικές επεξηγήσεις που θα δοθούν στους μαθητές.
– Οι μαθητές παραμένουν υποχρεωτικά μισή ώρα στην αίθουσα πριν αποχωρήσουν.
– Οι μαθητές είναι εφοδιασμένοι με μαύρο ή μπλε στυλό. Δεν επιτρέπεται η χρήση μολυβιού, διορθωτικού και γόμας. 
– Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών τσέπης.
– Οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν μαζί τους την αντίστοιχη θεωρία που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ http://www.hms.gr/pythagoras/index1.html.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό θα βρείτε στο έντυπο της ΕΜΕ που παρατίθεται παρακάτω και στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ: http://www.hms.gr/pythagoras/index1.html

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.