Masters of Debate

Masters of Debate

Οι Δ’ Αγώνες Ρητορικής στην Αγγλική Γλώσσα, που διοργανώθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου και τo ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά, την Παρασκευή, 21 Μαΐου. Σε αυτόν τον απαιτητικό διαγωνισμό, συμμετείχαν τέσσερις Junior Debaters από την Α’ και Β’ Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Οι «Smarticles», με τις Αλεξάνδρα Γ. και Νάνσυ Γ., και οι «It’s Debatable!», με τις Εύα Χ. και Αθηνά Ω., αντιμετώπισαν πολύ αξιόλογες ομάδες νεαρών αγορητών από όλη την Ελλάδα. Οι μαθήτριές μας ρίχτηκαν στη μάχη του αγγλικού λόγου και αντιλόγου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και διαχειρίστηκαν απαιτητικά θέματα Ευρωπαϊκού χαρακτήρα, όπως η δύναμη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης, η βαρύτητα της Βιομηχανικής Επανάστασης στη διαμόρφωση της ηπείρου και η πρακτική των ψηφιακών εφαρμογών στην Ευρωπαϊκή μάθηση. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν εντυπωσιακό, αφού οι «Smarticles» έφθασαν στον τελικό γύρο και, τελικά, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση πανελλαδικά!
Το τμήμα Αγγλικών Σπουδών και σύσσωμο το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» εκφράζουν την τεράστια υπερηφάνειά τους για αυτή την επιτυχία των κοριτσιών σε μια τόσο δύσκολη δοκιμασία και τους υπόσχονται: This is just the beginning!
ΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.