Επιμόρφωση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης για την προετοιμασία του 2ου Γαλλόφωνου Σχολικού Φεστιβάλ Θεάτρου

Επιμόρφωση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης για την προετοιμασία του 2ου Γαλλόφωνου Σχολικού Φεστιβάλ Θεάτρου

Με τις εισηγήσεις της κ. Πηνελόπης Σταυρίδου, καθηγήτριας γαλλικής γλώσσας και Συντονίστριας του τμήματος Γαλλικών σπουδών Πρωτοβάθμιας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», στις 25/1/25 και 8/2/25, ολοκληρώθηκε ο κύκλος επιμορφώσεων στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης για την προετοιμασία του 2ου Γαλλόφωνου Σχολικού Φεστιβάλ Θεάτρου για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, που διοργάνωσε το Τμήμα εκπαιδευτικής συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας και τη συνεργασία των συντονιστριών εκπαιδευτικού έργου κ. Ενέ, κ.Ιασωνίδου και κ.Σύβακα.

Σε όλες τις επιμορφώσεις του 1ου και 2ου κύκλου συμμετείχαν και η κ. Τζούλια Γεωργιάδου, καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και Συντονίστρια του τμήματος Γαλλικών σπουδών Δευτεροβάθμιας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», καθώς και η κ. Δήμητρα Τάικου, επίσης καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ». Οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν και πάλι σε αυτό το πρωτότυπο Φεστιβάλ!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στον σύνδεσμο:

https://www.ift.gr/fr/seminaire-de-formation-autour-du-theatre-pour-les-enseignants-de-francais/

ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.