«Chemistry is FUN»

«Chemistry is FUN»

 

Στις  13 Δεκεμβρίου, το εργαστήριο φυσικών επιστημών του Γυμνασίου-Λυκείου του Κολεγίου  «ΔΕΛΑΣΑΛ» υποδέχτηκε τους μαθητές της ΣΤ΄ του Δημοτικού  του Κολεγίου μας. Μέσω του προγράμματος μετάβασης οι αυριανοί μαθητές του Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το θεωρητικό υπόβαθρο της χημείας αλλά και με πρακτικές εφαρμογές της στο εργαστήριο. 

Η διεξαγωγή πειραμάτων τους έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από τον μακρόκοσμο στον μικρόκοσμο, αλλά και να πληροφορηθούν  τους βασικούς κανόνες ασφαλείας που είναι αναγκαίο να τηρούνται σε ένα εργαστήριο χημείας για την  αποφυγή ατυχημάτων . 

Ήταν ένα πρώτο ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο της χημείας…

Θα συνεχιστεί στο Γυμνάσιο –Λύκειο…

Δ.  Γαβριήλ και Ι. Δέλλιου

ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ
ΔΕΛΑΣΑΛΔΕΛΑΣΑΛ

Σχετικές Αναρτήσεις

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1888

logo
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.