Έξω δεν βγαίνω,
στο σχολείο και εάν δεν πηγαίνω,
τα Αγγλικά μου τα μαθαίνω,
στο «ΔΕΛΑΣΑΛ» τίποτα δεν βάζει φρένο!
Το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε για πρώτη φορά τις «100 ημέρες σχολείου,» ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υπενθυμίζει τους μαθητές όλα όσα έχουν μάθει στα Αγγλικά μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

Οι μαθητές της Α’ Δημοτικού θυμήθηκαν όσα είχαν μάθει και έφτιαξαν τα δικά τους “100 days of school” γυαλιά ηλίου.

Οι μαθητές της Β’ Δημοτικού έμαθαν, τραγουδώντας, τις δεκάδες του 100 στα Αγγλικά, ενώ οι μαθητές της Γ’ δημοτικού έμαθαν να τις γράφουν ως ορθογραφία.


Οι μαθητές της Δ΄ δημοτικού δημιούργησαν ένα λεξικό με όλες τις καινούργιες λέξεις που διδάχτηκαν σε αυτές τις 100 ημέρες και το κάθε τμήμα έφτιαξε από μία πυραμίδα με 100 συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία προσφέραμε στον «Φάρο του Κόσμου».


Οι μαθητές της Ε΄ δημοτικού έφτιαξαν ένα “word cloud” από καινούργιες λέξεις και οι μαθητές της ΣΤ’ δημοτικού έγραψαν και ζωγράφισαν το τι έμαθαν σε αυτό το χρονικό διάστημα.